موج اگر می دانست ساحل هیچ وقت دستش را نمی گیرد هرگز برای رسیدن نفس نفس نمی زد.

نیاسائید ، زندگی در گذر است . بروید و دلیری کنید ، پیش از آنکه بمیرید ، چیزی نیرومند و متعالی از خود بجای گذارید ، تا بر زمان غالب شوید . (گوته)

لبخند، حتی زمانیکه بر لبان یک مرده می نشیند ، بازهم زیباست . (کریستیان بوبن)

افلاطون می گه: " اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوست داری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشقه."

خدایا اضطراب های بزرگ غم های ارجمند و حیرت های عظیم بر روح ام عطا کن و لذت ها را به بندگان حقیرت ببخش و دردهای عزیز بر جانم ریز (دکتر شریعتی)

دسته ها : جملات پرمغز
دوشنبه اول 7 1387

راهنمای نگارش پایان نامه

1- باید تمامی مشخصات مربوط به متن پایان‌نامة تایپ‌شده، اعم از مشخصات دانشجو، اساتید راهنما و مشاور، عنوان پایان‌نامه و ... دقیقاً مطابق با پروپوزال تصویب‌شدة دانشجو باشد. براساس آیین‌نامه، برای انجام هرگونه تغییر در مشخصات فوق، باید قبلاً فرم مخصوص درخواست از ادارة آموزش دریافت شده و پس از تکمیل توسط دانشجو و تأیید توسط استاد راهنما، در شورای آموزشی پژوهشی دانشکدة پزشکی مورد تصویب قرار گیرد.
2- حروفچینی و صفحه‌آرایی باید در برنامة میکروسافت-وُرد (نسخه‌های 2000، XP، 2003 یا جدیدتر) انجام گیرد. تایپ در برنامه‌هایی از قبیل زرنگار قابل قبول نیست. هنگام تسویه حساب، باید آخرین نسخة کامپیوتریِ مربوط به پایان‌نامة اصلاح‌شده به‌صورت یک فایل واحد (مشتمل بر خلاصة فارسی و انگلیسی، صفحة عنوان، فهرست، تمامی فصل‌ها، جداول، نمودارها، منابع و مآخذ و ...) به‌انضمام دو فایل دیگر، یکی محتوی خلاصة فارسی و دیگری محتوی خلاصة انگلیسی بر روی فلاپی یا CD تحویل واحد پژوهش و پایان‌نامه‌ها گردد.
3- قلم[1] متن پایان‌نامه باید لوتوس یا کُمپ‌سِت معمولی و اندازة آن 13 باشد. همچنین، فاصلة خطوط از هم[2] یک‌ونیم برابر است. فاصلة متن از کنارة صفحات عبارتند از 4 سانتی‌متر ازپایین، 4 سانتی‌متر از راست، 4 سانتی‌متر از بالا و 2 سانتی‌متر از چپ. نحوة قرارگیری صفحة خلاصة انگلیسی و صفحة عنوان انگلیسی در انتهای پایان‌نامه همانند کتاب‌های انگلیسی است یعنی اگر پایان‌نامه از آخر ورق زده شود، روی آنها به‌طرف بالا قرار می‌گیرد. بنابراین، در این صفحات باید فاصلة متن از طرف چپ 4 سانتی‌متر و از طرف راست 2 سانتی‌متر باشد.
تذکر: کلیة مطالب این راهنما با رعایت اصول ذکر شده چاپ شده است.
4- کلیة بخش‌های پایان‌نامه کاملاً ساده و بدون کادر[3] بوده و سرصفحه[4] و پانویس[5] ندارند. قبل از شروع هر فصل و همچنین قبل از شروع بخش مراجع، یک صفحة سفید بدون کادر که شماره و نام فصل یا عنوان "مراجع" با اندازة درشت و خوانا در آن درج شده قرار می‌گیرد. شمارة صفحات در پایین و وسط اوراق درج می‌شوند. شروع شمارة صفحه از ابتدای فصل اول و پایان آن، انتهای بخش مراجع می‌باشد. صفحات سفید عناوین فصول که قبل از هر فصل قرار می‌گیرند، نباید شمارة صفحه داشته باشند.
5- تمامی بخش‌های پایان‌نامه (ازجمله جداول، نمودارها، شکل‌ها، اعداد، شمارة صفحات و ...)، باید کاملاً فارسی بوده و تاحد امکان از لغات فارسی استفاده شود مگر در مواردی که معادل فارسی واضح و مصطلح برای آنها یافت نشود و یا استفاده از کلمة فارسی به مفهوم اصلی صدمه بزند
تذکر: درمورد شکل‌ها و نمودارهایی که مربوط به تحقیق دانشجو نیستند و معمولاً در فصل مقدمه مورد استفاده قرار می‌گیرند، ترجمة فارسی آنها الزامی نیست.
واژة انگلیسی معادل اصطلاح علمی به‌کار برده شده را باید در اولین محلی که مورد استفاده قرار می‌گیرد، به‌صورت زیرنویس[6] درج نمود. به‌عنوان مثال: "این تحقیق، یک کارآزمایی بالینی کور دو سویه[7] به‌شمار می‌رود." در مورد استفاده از کلمات اختصاری نیز باید در اولین محل مورد استفاده، عنوان کامل اصطلاح نوشته شده و در جلوی آن، در داخل پرانتز کلمة اختصاری درج شود. در این مورد نیز واژة کامل انگلیسی را باید به‌صورت زیرنویس در پایین صفحه نوشت. مثلاً: "از آزمون ازدیاد حساسیت تأخیری (آزمون DTH)[8] برای ارزیابی عملکرد ایمنی سلولی استفاده می‌شود." بدیهی است که در محل‌های بعدی فقط کلمة اختصاری انگلیسی نوشته می‌شود.
در متن، باید نام اشخاص به فارسی نوشته شود و تلفظ انگلیسی آن به‌صورت زیرنویس (با ذکر شماره در متن و آوردن نام در پایین صفحه) نگاشته می‌شود. مثلاً: "در تحقیقات دکتر روزنبرگ[9] مشخص شد که فاکتور اکتیوین مترشحه از غدد جنسی سبب پسروی این ناحیه می‌شود [20]." البته لازم به‌ذکر است که معمولاً ذکر نام محققین هیچ ضرورتی ندارد زیرا می‌توان با توجه به شمارة منبع که در آخر جمله می‌آید و مراجعه به قسمت منابع، به مشخصات کامل محقق دست یافت مثلاً می‌توان مثال ذکر شده را به‌صورت زیر نوشت: "تحقیقات نشان داده‌اند که فاکتور اکتیوین مترشحه از غدد جنسی سبب پسروی این ناحیه می‌شود [20]."
6- باید صفحات بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم، صفحة عنوان، تقدیر و تشکر و چکیدة فارسی، چکیدة انگلیسی و صفحة عنوان انگلیسی بدون شماره‌صفحه باشند. در مورد فهرست، بهتر است از شماره‌گذاری براساس حروف ابجد (الف، ب، ج، د، ه، ...) استفاده شود. شماره‌گذاری اصلی از ابتدای فصل اول (مقدمه) شروع می‌شود.
7- کلیة جداول، نمودارها و شکل‌ها به‌طور جداگانه (جداول جدا، شکل‌ها جدا و نمودارها جداگانه) و به‌ترتیب شماره‌گذاری می‌شوند. شماره‌گذاری به‌این طریق است که ابتدا شمارة فصل و بعد شمارة ترتیب قرارگیری ذکر می‌شود. مثلاً پنجمین شکل مورد استفاده در فصل دوم به‌صورت "شکل 2-5: ..." شماره‌گذاری می‌گردد. بعد از شمارة شکل، توضیح مختصری از محتویات شکل، نمودار یا جدول ارائه می‌شود. عناوین توضیح جداول در بالای جدول نوشته می‌شوند و عناوین توضیح نمودارها و شکل‌ها در زیر نمودار یا شکل درج می‌شوند.
8- ضمائم پایان‌نامه با حروف ابجد شماره‌گذاری می‌شوند. شکل‌ها و جداول موجود در هر ضمیمه نیز با توجه به شمارة ضمیمه، شماره‌گذاری خواهند شد. مثلاً سومین جدول موجود در ضمیمة ج به‌صورت "جدول ج-3: ..." شماره‌گذاری می‌گردد.
9- روابط ریاضی و فرمول‌ها نیز با توجه به فصل مربوطه و ترتیب قرارگیری، شماره‌گذاری می‌شوند. به‌عنوان مثال: "(رابطة 3-7)" نشان دهندة هفتمین فرمول در فصل سوم است.
10- تعداد صفحات در مورد دکتری عمومی بدون احتساب فهرست، چکیده‌ها و منابع حداقل 40 صفحة استاندارد و در مورد دکتری تخصصی حداقل 50 صفحة استاندارد می‌باشد.
11- تعداد خطوط در هر صفحه بین 16 تا 22 خط است.
بخش‌های مختلف پایان‌نامه
پایان‌نامه از بخش‌های زیر تشکیل شده است که به‌ترتیب ذکرشده پشت سر هم قرار می‌گیرند:
1- صفحة بسم الله الرحمن الرحیم
2- صفحة عنوان به فارسی (باید دقیقاً همانند صفحة اول این راهنما چاپ شود. از ذکر القابی مثل استاد گرانقدر، به‌راهنمایی استاد ارجمند، جناب آقای، سرکار خانم و ... اجتناب شود.)
3- کپی برگة نمرة جلسة دفاع از پایان‌نامه تکمیل‌شده توسط اساتید راهنما و مشاور، مدیر گروه یا نمایندة ایشان، معاون آموزشی و پژوهشی مربوطه یا نمایندة ایشان .
4- تقدیر و تشکر (حداکثر 3 صفحه باشد)
5- چکیدة فارسی (چکیدة فارسی باید دارای چهار بخش باشد که این بخش‌ها با عناوین زیر از یکدیگر جدا شده‌اند: مقدمه، روش کار، نتایج و نتیجه‌گیری، کلمات کلیدی. تعداد کل کلمات با احتساب کلماتی مثل "در، به، از، و، یا" باید بین 200 تا 300 کلمه بوده و ترجیحاً در یک صفحه چاپ شوند.)
6- فهرست
7- فصل اول: مقدمه (در ابتدای این فصل، قسمتی به‌نام پیشگفتار وجود دارد که در آن موضوع پایان‌نامه مختصراً بحث شده و اهمیت موضوع پژوهش، فرضیات و اهداف مورد مطالعه و شرح مختصری از پیشینه و مطالعات انجام‌شده در آن ذکر می‌شود. در قسمت دوم این فصل که کلیات نام دارد، مطالب علمی مرتبط با موضوع که قبل از ورود به بحث لازمند، ذکر می‌شود. مثلاً اطلاعات آناتومی و فیزیولوژی در این قسمت نوشته می‌شوند)
8- فصل دوم: بررسی متون (که در حقیقت، مروری بر مطالعات انجام شده است و فقط مقالات، پایان‌نامه‌ها و متونی در آن ذکر می‌شوند که مستقیماً با موضوع پایان‌نامه ارتباط پیدا می‌کنند.)
9- فصل سوم: روش کار (مواردی که در این فصل مطرح می‌شوند عبارتند از: نوع پژوهش، محیط و مواد پژوهش، حجم نمونه و روش نمونه‌گیری، روش جمع‌آوری اطلاعات، روش تجزیه و تحلیل داده‌ها و انواع آزمون‌های آماری و مراحل انجام کار.)
10- فصل چهارم: نتایج (در این قسمت، نتایج به‌دست‌آمده از تحقیق بیان شده و جداول، نمودارها و نتایج آزمون‌های آماری نوشته می‌شوند.)
11- فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری (در این فصل، نتایج حاصله مورد بحث و بررسی قرار گرفته و این نتایج با نتایج حاصل از سایر مطالعات مقایسه می‌شوند. محدودیت‌های پژوهش، نتیجه‌گیری نهایی و ارائة پیشنهادات نیز در این فصل گنجانده می‌شوند.)
12- ضمائم (در صورت نیاز)
13- مراجع (راهنمای کامل نحوة نگارش منابع موجود است و دانشجویان می‌توانند آنرا تهیه و مطالعه نمایند. لازم به ذکر است که در شماره‌گذاری منابع باید از سبک ونکوور استفاده شود و شمارة منابع در داخل علامت کروشه قرار گیرد. مثلاً: "در جوامع پیشرفته، سرطان دومین عامل مرگ‌ومیر به‌شمار می‌رود [12]. ...")
14- خلاصة انگلیسی (این خلاصه باید دقیقاً ترجمة همان خلاصة فارسی باشد و دارای چهار بخش Introduction، Method، ‍Results and Conclusion و Keywords است)
15- صفحة عنوان به انگلیسی.
--------------------------------------------------------------------------------
[1] font
[2] line-spacing
[3] border
[4] header
[5] footer
[6] footnote
[7] double-blinded clinical trial
[8] Delayed Type Hypersensitivity test (DTH test)
[9] Dr. Rosenberg AJ.

دسته ها : کتابخانه
دوشنبه اول 7 1387

دلایل پاک شدن آفلاین‌ها در یاهو مسنجر
یکی از مهمترین دغدغه هایی که کاربران یاهو مسنجر با آن مواجه هستند از بین رفتن آفلاین هایی است که دوستان برای آنها ارسال میکنند. به اصطلاح گاهی آفلاین‌های یاهو مسنجر می‌پرد. این موضوع دلایل مختلفی دارد. در این ترفند قصد داریم به بررسی دلایل مختلف این پیش آمد بپردازیم و راه حل ساده مشاهده مجدد آفلاین‌ها را به شما معرفی کنیم.

اما دلایلی که باعث می‌شوند آفلاین‌های ما از بین بروند:
پائین بودن سرعت وصل شدن به سرور یاهو
از آنجایی که بیشتر کاربران اینترنتی در ایران از سرویس اینترنتی تلفنی یا DIALUP استفاده می کنند، از سرعت پائینی برخوردارند. و هنگام وصل شدن به سرور یاهو مسنجر، به دلیل این که ارسال بسته های اینترنتی (PACKETS) به سرور یاهو بیش از حد معمول طول می کشد، لذا تصور یاهو بر این می شود که شما قطع شده اید و باید دوباره وصل شوید. در حالی که نصف عملیات LOGIN شدن را انجام داده اید. در این حالت، به دلیل این که یک ارتباط (ولو ناموفق) با یاهو برقرار شده است، یاهو با احتساب این که شما به سرور وصل شده اید، آفلاین ها را برای شما ارسال می کند. و از محل نگهداری آن پاک می شود. و چون شما در برقراری تماس با یاهو ناموفق بوده اید، لذا دوباره وصل می شوید. که این عمل باعث می شود آفلاین های شما از بین برود. زیرا طبق تصور یاهو، دیگر آفلاینی وجود ندارد که برای شما ارسال شود. البته در نسخه های 5 و به قبل یاهو مسنجر، هیچ وقت آفلاین‌ها پاک نمی شدند و خود شما باید آنها را پاک می کردید.

بد شانسی در ارتباط اینترنت
چنانچه وقتی مسنجر شما در حال بالا آمدن باشد و به طور تصادفی اینترنت شما قطع (DISCONNECT) شود، متاسفانه پنجره آفلاین های شما خود به خود بسته می شود. البته چنانچه از پشت LAN به یاهو وصل شده باشید، کمی طول می کشد تا قطع بودن شما به برنامه یاهو مسنجر ثابت شود.

زیاد بودن بیش از حد آفلاین ها
کسانی که افراد زیادی آنها را ADD کرده اند و مرتبا SEND TO ALL از افراد مختلف دریافت می‌کنند، معمولا در دریافت آفلاین ها مشکل دارند. چون یاهو از یک حدی بیشتر آفلاین ها را نگهداری نمی کند و چنانچه به بیش از حد مورد نظر برسد، تنها تعداد خاصی از آخرین آفلاین ها به نمایش در می آیند و بقیه دور ریخته می شوند.

دیر به دیر LOGIN کردن به یاهو مسنجر
چنانچه شما یک مدت طولانی از یاهو مسنجر استفاده نکنید آفلاین های شما می‌پرد.

مشاهده مجدد آفلاین‌ها
اما چه کنیم که آفلاین‌های خودمان را مجدد مشاهده کنیم؟ بدین منظور باید قسمت MESSAGE ARCHIVE یاهو مسنجر را فعال کنیم.
بدین منظور از منوی MESSENGER به PREFERENCES بروید. حالا به قسمت ARCHIVE رفته و تیک گزینه YES SAVE ALL OF MY MESSAGES را بزنید. اکنون OK کرده و خارج شوید.
پس از این کار تمامی آفلاین‌هایی که برای شما ارسال می‌گردد و در داخل MESSAGE ARCHIVE ذخیره می‌شود. برای مشاهده این قسمت از منوی CONTACTS به MESSAGE ARCHIVE بروید.
دقت کنید آفلاین‌هایی که برایتان ارسال میشود ولی هرگز به دست شما نمی‌رسند طبعأ در این قسمت هم ذخیره نمی‌شوند.

دسته ها : اینترنت
يکشنبه سی یکم 6 1387

ورود گوگل به دنیای تلفن همراه

 امکانات گوگل روی تلفن همراه

محبوب‌ترین محصول دیجیتال سال‌های اخیر همان دستگاه کوچک و دوست داشتنی است که این روزها در جیب یا دستان اغلب افراد وجود دارد.  محبوبیت منحصر به فرد گوشی‌های موبایل، رونق و گرمای خاصی را به بازار این محصول ارزانی کرده و هر روز میزبان حضور یک تولیدکننده بزرگ و شناخته شده در این صنعت است.
تا جایی که حتی بسیاری از شرکت‌های بزرگ سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و حتی اینترنتی هم سعی  کردند با تولید یک گوشی موبایل خودشان را از این بازار پررونق بی‌نصیب نگذارند.
معروف‌ترین نمونه در این مورد، شرکت Apple است که با طراحی و تولید گوشی iPhone توانست علاوه بر ایجاد تحولی بزرگ در این بازار، به سود قابل توجهی هم دست پیدا کند. این تجربه شیرین برای بسیاری از شرکت‌های دیگر انگیزه‌ای شد تا حداقل برای یک بار حضور در این صنعت پرسود را تجربه کنند.
حالا گویا Google قرار است نقش تازه وارد بعدی بازار موبایل را بازی کند و با عرضه سیستم عامل موبایل و سپس گوشی موبایل  خود، شانسش را در این بازار هم بیازماید.
 
گوگل وارد می‌شود
غول اینترنتی و پرطرفدارترین موتور جست‌وجوی اینترنتی که این روزها رهبری صنعت تبلیغات آنلاین و جست‌وجوی اینترنتی را در جهان در اختیار دارد، حالا به دنبال ادامه راه موفقیت خود در بازار موبایل است.
اولین قدم شاید به ماه نوامبر سال گذشته و تشکیل کنسرسیومی متشکل از 33شرکت بزرگ مانند HTC،INTEL، MOTOROLA T-mobile و Qualcomm به عنوانOpen Handset Alliarre، برمی گردد. این کنسرسیوم در حقیقت برای ایجاد استانداردهای متن باز در گوشی‌های موبایل تشکیل شد و اولین محصول آن هم سیستم عامل موبایل مبتنی بر Linux و متن باز «Android» است.
این سیستم عامل که در ماه آگوست گذشته به بازار معرفی شده، یک سیستم متن باز است که امکان یافتن، خرید، دانلود و نصب انواع مختلف محتوای الکترونیکی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.
ANDROID به عقیده بسیاری از کارشناسان در واقع همان سیستم عاملی بود که کمبود آن در گوشی‌های موبایل کاملا حس می‌شد.
این سیستم عامل شامل خدمات جدیدی مانند کاربری‌های اینترنتی و رابط‌های کاربری منطبق با نیاز و سلیقه کاربران است و گوگل سعی دارد با عرضه آن، طیف وسیعی از خدمات جدید و پیشرفته را در اختیار کاربران حرفه‌ای‌تر قرار دهد.
ANDROID در حقیقت رقیبی جدی برای سیستم‌ عامل‌های Research in motiong و  symbian به شمار می‌رود. قدم‌ بعدی گوگل برای نزدیک‌تر شدن به کاربران نهایی و البته نمایش بهتر و دقیق‌تر سیستم عامل جدید خود بود.
قدم دوم در واقع طراحی و تولید یک گوشی موبایل مبتنی بر ANDROID بود.
«اریک اشمیت» مدیراجرایی GOOGLE در روز معرفی سیستم عامل گوگل گفت: «ما می‌خواهیم تجربه یک گوشی موبایل جدید و کامل را برای کاربرانی عملی کنیم که به دنبال کاربری‌های رایج گوشی‌های موبایل تحت وب و با استفاده آسان‌تر هستند.»
به این ترتیب اولین گوشی موبایل GOOGLE بر مبنای کیفیت و نوآوری ساخته شده است.
این گوشی را شرکت تایوانی HTC و با نام DREAM یا G1 طراحی و تولید کرده است.
DREAM را اپراتور مخابراتی بزرگ آمریکایی T-MOBILE قرار است در روز 23 این ماه (سپتامبر) یعنی روز سه‌شنبه دوم مهر ماه به بازار عرضه کند.
گوشی موبایل GOOGLE درست یک ماه پیش توسط کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC)‌ ثبت و پذیرفته شده است. این گوشی قرار است تا پایان ماه اکتبر آینده روانه بازار شود. در حقیقت GOOGLE امیدوار است که در رقابت با گوشی iphone شرکت APPLE، سهم خود را از بازار پر رونق سال نو میلادی و کریسمس به دست بیاورد.
Dream یا G1 که رقیب اصلی iphone و گوشی‌های هوشمندی مانند Black Barry به حساب می‌آید، توانایی اجرای تمام نرم‌افزارهای تحت وب Google مثل Google Maps، Gmail  یا مرورگر اینترنتی جدید Chrome را دارد.
این گوشی که برای کاربران علاقمند به تکنولوژی‌های جدید طراحی و تولید شده، دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است.
هفته گذشته مجله وال استریت در مورد گوشی موبایل Google نوشت: «این گوشی برخلاف تصور بسیاری از تولیدکنندگان و با وجود گزارش‌های اخیر درباره بعضی مشکلات سیستم‌عامل Andriod، کاملا به موقع و طبق برنامه به بازار معرفی و عرضه خواهد شد.»
وال استریت همچنین اعلام کرد که T-Mobile قرار است 600 تا 700هزار دستگاه از این گوشی را تا پایان ماه اکتبر آینده به بازار عرضه کند.
این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران بازار قبلا پیش‌بینی کرده بودند که این تعداد تنها به 300 تا 500هزار دستگاه محدود می‌شود.

gphone

قابلیت‌ها و ویژگی‌ها
Dream در واقع یک رویای جدید در بازار گوشی‌های موبایل هوشمند است. این گوشی درست زمانی به بازار معرفی و عرضه می‌شود که تقاضا برای خرید گوشی‌های موبایل هوشمند در بازار به اوج خود رسیده است.
آخرین آمار منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی NPD Group نشان می‌دهد که فروش موبایل‌های هوشمند در فاصله ماه های ژانویه تا جولای امسال به 9میلیون دستگاه در آمریکا رسیده است.
بازار موبایل‌های هوشمند تا پایان فصل دوم سال 2008 شاهد رشد 84درصدی بوده و به درآمدی برابر 7/1میلیارد دلار دست پیدا کرده است. براساس این آمار شرکت RIM با گوشی‌های BlackBerry خود در جایگاه اول جدول پرفروش‌ترین تولیدکنندگان قرار دارد و Apple هم توانسته جایگاه دوم این فهرست را از آن خودش کند.
به گفته تحلیلگران بازار شاید هنوز زمان ورود گوشی موبایل هوشمند Google به این فهرست فرا نرسیده است. این در حالی است که اغلب علاقه‌مندان و طرفداران تکنولوژی‌های جدید از ماه‌ها قبل درباره قابلیت‌های مختلف Dream پیش‌بینی‌های متفاوتی را انجام داده‌اند.
G1 یک گوشی موبایل سه‌باندی و مبتنی بر تکنولوژی Wi-Fi است. این گوشی دارای پردازنده مدل 7201 شرکت Qualcomm با سرعت 528 مگاهرتز بوده و ظرفیت رم آن به 64 مگابایت می‌رسد. Dream دارای یک نمایشگر LCD لمسی با اندازه 7/31 اینچ است که تصاویر را با وضوح HVGA یا 320×480 پیکسل برای کاربرانش به نمایش می‌گذارد.
این گوشی مجهز به دوربین 1/3 مگاپیکسلی است که امکان گرفتن عکس‌هایی با وضوح تصویر 1536×2048 پیکسل را به کاربرانش می‌دهد. گوشی موبایل Google مبتنی بر حافظه فلش بوده و با کارت‌های حافظه micro SD هم سازگار است. این گوشی موبایل قابلیت پخش فایل‌های صوتی با فرمت‌های MP3، AAC، AAC+ و WMA را داشته و فایل‌های ویدئویی را با فرمت‌های MPEG-4، WAV، MIDI و Real به نمایش می‌گذارد.
این گوشی مجهز به تقویم Google بوده و دارای یک کیبورد کامل و استاندارد تاشو است. Dream ابعادی برابر 16×55×117 میلیمتر داشته و وزن آن به 174 گرم می‌رسد.
با این همه هنوز اطلاعات دقیق درباره امکانات دیگر گوشی موبایل Google هنوز منتشر و اعلام نشده است.
 
مقایسه با iphone
از آنجایی که Dream سرسخت‌ترین رقیب iphone به حساب می‌آید، تفاوت و شباهت‌های این دو برای اغلب کاربران جالب توجه خواهد بود.
مهم‌ترین تفاوت Dream و iphone شاید به قابلیت‌های پخش چندرسانه‌ای iphone که در واقع بسیار شبیه به ipod است، مربوط می‌شود.
شرکت Apple در واقع با عرضه iphone شعار تبلیغاتی «متفاوت بیندیش» خود را با ایجاد تحولی بزرگ در صنعت موبایل، به مرحله عمل رساند.
در مقابل Dream با وزنی سنگین‌تر از iphone و قابلیت‌های مشابه آن، مبتنی بودن بر یک سیستم عامل متن باز را به عنوان مهمترین ویژگی خود به رخ کاربران می‌کشاند.
این در حالی است که بسیاری از کارشناسان معتقدند که کاربران یک گوشی موبایل را نه تنها برای سیستم عامل آن، بلکه به خاطر قابلیت‌های متفاوتش انتخاب و خریداری می‌کنند. Dream حتی با قیمتی برابر نسخه جدید iphone به بازار عرضه خواهد شد.
این گوشی قرار است با قیمت 199 دلار روانه بازار شود. با این وجود بسیاری از تحلیل‌گران معتقدند که گوشی موبایل Google تنها یک خدمات اطلاعاتی جدید را معرفی کرده و شاید حتی عرضه آن با این قیمت هم چندان منصفانه نباشد.

دسته ها : موبایل
يکشنبه سی یکم 6 1387

گلایدر کلاس 5

گلایدرهای اولیه

طرح اولیه یک گلایدر

دسته ها : عکس
يکشنبه سی یکم 6 1387

1-یک روش عالی برای موفقیت در کار این است که افکارتان را روی کاغذ بیاورید.

2-یکی از بدترین راه های استفاده از وقت این است که کاری را که به هیچ وجه لازم نیست به بهترین وجه انجام دهید.

3-برای رسیدن به هدف هایتان مهلت تعیین کنید.

4-از کارهائی که باید برای رسیدن به هدف تان انجام دهید فهرست تهیه کنید.

5-کارهایتان را اولویت بندی کنید و به یک برنامه تبدیل کنید.

6-تصمیم بگیرید برای آنکه قدمی به سوی هدف اصلی تان برداریدهر روز کاری انجام دهید.

7-برای هر روز از قبل برنامه ریزی کنید.

8-برنامه ریزی، آوردن آینده به حال است تا بتوانید همین حالا کاری برای آن انجام دهید.

9-برنامه ریزی کردن به خودی خود توانائی های شما را شکوفا میکند و انرژی ذهنی و جسمی تان را افزایش میدهد.

10-با برنامه ریزی صحیح می توانید در روز 2 ساعت از وقت خود را صرفه جوئی کنید.

11-ازکارهائی که باید در یک روز و یک هفته و یک ماه و... انجام دهید لیست تهیه کنید.

12-برنامه ریزی قبلی مانع عملکرد ضعیف است.

13-ارزشمندترین کار هائی که میتوانید در یک روز انجام دهید اغلب سخت ترین و پیچیده ترین کارها هستند.

14-در مقابل این وسوسه که اول کارهای کوچک را سر و سامان دهید مقاومت کنید.

15-از همین امروز قاطعانه تصمیم بگیرید وقت بیشتری را صرف فعالیت های ضروری بکنید که میتواند در زندگی شما تحول واقعی ایجاد کند.

16-نشانه تفکر برتر یک انسان این است که توانائی پیش بینی درست در مورد پیامدهای انجام دادن یا ندادن یک کار را داشته باشد.

17-داشتن دید بلند مدت مؤثرترین عامل پیشرفت های اجتماعی و اقتصادی است.

18-طرز فکر بلند مدت باعت بهبود تصمیم گیری های کوتاه مدت میشود.

19-قبل از شروع هر کاری از خودتان بپرسید: انجام دادن یا ندادن این کار چه تاثیرات بلند مدتی در زندگی من خواهد داشت.

20-آینده نگری فعالیت های فعلی ما را تحت تاثیر قرار می دهد و در اغلب مواقع حتی تعیین کننده آنهاست.

21-افراد ناموفق کسانی هستند که به خوشی ها و لذت های کوتاه مدت و آنی فکر میکنند و به آینده خود بسیار کم توجه هستند.

دسته ها : عمومی
يکشنبه سی یکم 6 1387
X