سلام خدمت تمام برو بچه های تبیان
از آخرین کاربر عضو شده تا مدیر کل تبیان
من میدونم که تبیان انتقاد پذیر نیست
یعنی مطمئنم با این پست رو تائید نمیکنن یا بعد از تائید یه احضاریه میاد دم خونمون که بفرمائید ... و شما شاکی دارید
بابا بخدا من نمیدونم از دست تبیان چه کار کنم!؟ شما میتونید بهم کمک کنید؟
اون از اون مدرک گرفتن برای تائید نهائی (که 3 بار فرستادم تائید نشد)
اون از اون مشکلات قسمت ویرایش مطلب تبیان (که بجای ویرایش مطلب، صفحه اصلی تبیان رو نشون میده)
اون از اون پستی که با هزار شوق و ذوغ اینجا فرستادم و تائید نشد (دلیلش رو ندونستم)
اون از اون قالبهای قشنگ (برعکس کنید!) بخش وبلاگ (که دو تا خوشکل طراحی کردم که بفرستم که حتما جایزه میگرفت ولی با اون کاری که تبیان با من کرد صد سال دیگه هم نمیفرستم)
ما دلمون رو به تبیان خوش کردیم ولی زد توی ذوغمون (البته قبلا به بلاگفا خوش کرده بودم که اونم 2 تا وبلاگم رو -خدا شاهده- بدون دلیل مسدود کرد)
حالا هم که به تبیان اومدم این بلاها رو به سرم آورد
شرمنده یه جیزی یادم اومد این مشاورین تبیان هم که هی ما رو پاس میدن به همدیگه (انگار کاربران توپ چهل تیکه ان)
حالا وقت گفتم عنوان همین پست هست (((دیگه چی بگم؟)))
این پست چه تائید بشه (چه نشه) پست خداحافظی از وبلاگ تبیان هستش
خدا حافظ وبلاگ تبیان (دیگه هم بر نمیگردم حتی مطالب کاربرانش رو بخونم)
رویا خانوم اگه مارو قابل دونستی به وبلاگ خودم بیا (توی نظرات وبلاگت فرستادم قبلا -منتظرتم- 093eshgh)
دلایل پاک شدن آفلاینها در یاهو مسنجر
یکی از مهمترین دغدغه هایی که کاربران یاهو مسنجر با آن مواجه هستند از بین رفتن آفلاین هایی است که دوستان برای آنها ارسال میکنند. به اصطلاح گاهی آفلاینهای یاهو مسنجر میپرد. این موضوع دلایل مختلفی دارد. در این ترفند قصد داریم به بررسی دلایل مختلف این پیش آمد بپردازیم و راه حل ساده مشاهده مجدد آفلاینها را به شما معرفی کنیم.
اما دلایلی که باعث میشوند آفلاینهای ما از بین بروند:
پائین بودن سرعت وصل شدن به سرور یاهو
از آنجایی که بیشتر کاربران اینترنتی در ایران از سرویس اینترنتی تلفنی یا DIALUP استفاده می کنند، از سرعت پائینی برخوردارند. و هنگام وصل شدن به سرور یاهو مسنجر، به دلیل این که ارسال بسته های اینترنتی (PACKETS) به سرور یاهو بیش از حد معمول طول می کشد، لذا تصور یاهو بر این می شود که شما قطع شده اید و باید دوباره وصل شوید. در حالی که نصف عملیات LOGIN شدن را انجام داده اید. در این حالت، به دلیل این که یک ارتباط (ولو ناموفق) با یاهو برقرار شده است، یاهو با احتساب این که شما به سرور وصل شده اید، آفلاین ها را برای شما ارسال می کند. و از محل نگهداری آن پاک می شود. و چون شما در برقراری تماس با یاهو ناموفق بوده اید، لذا دوباره وصل می شوید. که این عمل باعث می شود آفلاین های شما از بین برود. زیرا طبق تصور یاهو، دیگر آفلاینی وجود ندارد که برای شما ارسال شود. البته در نسخه های 5 و به قبل یاهو مسنجر، هیچ وقت آفلاینها پاک نمی شدند و خود شما باید آنها را پاک می کردید.
بد شانسی در ارتباط اینترنت
چنانچه وقتی مسنجر شما در حال بالا آمدن باشد و به طور تصادفی اینترنت شما قطع (DISCONNECT) شود، متاسفانه پنجره آفلاین های شما خود به خود بسته می شود. البته چنانچه از پشت LAN به یاهو وصل شده باشید، کمی طول می کشد تا قطع بودن شما به برنامه یاهو مسنجر ثابت شود.
زیاد بودن بیش از حد آفلاین ها
کسانی که افراد زیادی آنها را ADD کرده اند و مرتبا SEND TO ALL از افراد مختلف دریافت میکنند، معمولا در دریافت آفلاین ها مشکل دارند. چون یاهو از یک حدی بیشتر آفلاین ها را نگهداری نمی کند و چنانچه به بیش از حد مورد نظر برسد، تنها تعداد خاصی از آخرین آفلاین ها به نمایش در می آیند و بقیه دور ریخته می شوند.
دیر به دیر LOGIN کردن به یاهو مسنجر
چنانچه شما یک مدت طولانی از یاهو مسنجر استفاده نکنید آفلاین های شما میپرد.
مشاهده مجدد آفلاینها
اما چه کنیم که آفلاینهای خودمان را مجدد مشاهده کنیم؟ بدین منظور باید قسمت MESSAGE ARCHIVE یاهو مسنجر را فعال کنیم.
بدین منظور از منوی MESSENGER به PREFERENCES بروید. حالا به قسمت ARCHIVE رفته و تیک گزینه YES SAVE ALL OF MY MESSAGES را بزنید. اکنون OK کرده و خارج شوید.
پس از این کار تمامی آفلاینهایی که برای شما ارسال میگردد و در داخل MESSAGE ARCHIVE ذخیره میشود. برای مشاهده این قسمت از منوی CONTACTS به MESSAGE ARCHIVE بروید.
دقت کنید آفلاینهایی که برایتان ارسال میشود ولی هرگز به دست شما نمیرسند طبعأ در این قسمت هم ذخیره نمیشوند.
برقراری یک حضور موفق و موثر در وب و نگهداری این موقعیت تبدیل به یک مسئله بسیار پیچیده شده است و برد گوی رقابت در کسب قدرت در اینترنت بعنوان یک ابزار بازاریابی روز بروز ضروری تر به نظر می رسد.
یک امتیاز خوب اینست که تکنولوژی های بزرگی که تا چند سال پیش فقط در اختیار شرکتها و اشخاص بخصوص بود از قبیل صدا،تصویر،تجارت الکترونیک،نرم افزارهای مدیریت بانکهای اطلاعات ایمیل و... اکنون تقریبا در اختیار هر شخصی قرار دارد.اما مشکل بسیار بزرگ اینست که تعدد در انتخابها و فرصتها می تواند بسیار گیج کننده باشد.
در این مقاله به هشت مطلب مهم اشاره می شود که به شما راهنمایی می کند چگونه از بزرگترین اشتباهاتی که اکثر مردم هنگام طراحی یا طراحی مجدد پروژه های وب مرتکب می شوند جلوگیری کنید.
1. بدون یک استراتژی بازاریابی شروع می کنید
وب سایتها نیزمانند بروشورها،مجلات ،کارتهای ویزیت،کارتهای پستی و مانند اینها حقیقتا بخشی از بازاریابی شما می باشند نه فقط چیزی که شما درست کنید و صرفاً بگویید من هم یک وب سایت دارم.
قبل از اینکه شروع کنید،نیاز است سئوالات مهمی راجع به استراتژی وب سایت از خودتان بپرسید.اول بدانید که به چه دلیل وب سایت می خواهید.
الف. اهداف شما چیست؟برای آموزش؟ انگیزه؟ آگاهی دادن؟ جذب تجارتهای جدید؟ ارائه خدمات به مشتریان فعلی؟.....
ب. طرف حسابان شما چه کسانی هستند؟
ج. می خواهید بازدیدکنندگان شما از بازدید سایت شما چه چیزی را بفهمند؟
اگر شما نمی دانید به کجا می روید، کسی نمی تواند بگوید که چگونه به آنجا برسید.بنابراین قبل از انجام هر کار دیگری یک طرح بازاریابی اینترنتی برای سایتتان بنویسید.
2. یک نشان (لوگو) اینترنتی ندارید یا اگر دارید مناسب نیست.
بعد از اینکه اهدافتان مشخص شد و طرف حسابهای شما مشخص شدند ، سایت شما باید این موارد را منعکس کند.یک سایت موزیک که اکثرا مورد توجه نوجوانان است باید متفاوت از سایتی باشد که برای بزرگترهاست یا سایت موتور سیکلت که برای جوانانی است که دوست دارند هارلی برانند.به محض اینکه شما موقعیت خوبی پیدا کردید و مارک اینترنتی شما بدرستی جا افتاد ،سایت شما مشتریان بالقوه شما را از انبوه بازدیدکنندگان آنلاین جدا خواهد کرد.
3. برای پیشبرد اهداف خود تکنولوژی غلطی انتخاب می کنید.
وب سایتها از این نظر به دو دسته بزرگ تقسیم می شوند-یکی وب سایتی که مالکیت آن در اختیار شماست و بعدی وب سایتی که آن را اجاره می کنید.مدل اجاره ای یعنی سایتی که توسط شرکتهایی که ارائه دهنده خدمات کاربردی می باشند به شما پیشنهاد می شود.شما معمولا مبلغی جهت راه اندازی و تنظیمات آن پرداخت می کنید و یک اجاره ماهانه بسته به نوع سایت و خدمات آن پرداخت می کنید.
ممکن است تبلیغی با عنوان "وب سایت رایگان" ببینید.شرکت خدمات دهنده ساخت وب سایت را به شما پیشنهاد می کند و سپس شما فقط برای هر ماه مبلغی پرداخت می کنید.با این مدل مالکیت وب سایت متعلق به شما نیست و شما فقط مالک محتویات سایت می باشید.اگر بخواهید به هر دلیلی دیگر با این شرکت کار نکنید نمی توانید سایت را با خودتان ببرید.
در مدل وب سایت با مالکیت شخصی،شما می توانید یک طراح وب را در اختیار بگیرید (یا با یک شرکت طراح وب قرارداد ببندید)یا اینکه خودتان سایت را طراحی کنید و در نهایت یک هزینه ماهیانه یا سالیانه برای اجاره فضا و ثبت نام دامنه خود پرداخت نمایید.در این صورت هم سایت و هم محتویات آن در مالکیت شماست و براحتی می توانید آن را به یک سرویس دهنده و هاست دیگر انتقال دهید.
و یا می توانید از بسته های سایت ساز بهره مند شوید.یعنی بدون نیاز به دانش برنامه نویسی در کمترین زمان و با کیفیتی بالا سایتتان را خودتان ساخته و مدیریت کنید، و بدین ترتیب علاوه بر محرمانه نگهداشتن اطلاعات خود،در صورت نارضایتی از هر سرویس میزبانی وبی ، براحتی سایت خود را بر روی سرویس بهتری انتقال دهید و خود تنها مالک آن باشید.
4. یک طرح بازاریابی اینترنتی تدارک ندیده اید.
عباراتی مثل"ما خواهیم ساخت و آنها خواهند آمد"برای برنامه ریزی درازمدت جواب نمی دهد. توسعه وب سایت و پیشبرد اهداف تجارت الکترونیک نیازمند صرف هزینه و سرمایه گذاری است و گرنه منتظر نتیجه نباشید.یک طرح خوب بازاریابی اینترنتی به نظر نمی رسد که زیاد برای شما گران دربیاید.
یک نکته بسیار مهم اینست که راههای بسیار زیادی وجود دارد که وب سایتهای موفق از همین راهها موفق شده اند.
هرچه زودتر شروع کنید به ساختن بانک ایمیل.گزارشات رایگان در سایتتان قرار دهید.پشت کارت ویزیت خود پیشنهاداتی را درج کنید.
اگر بیشتر می خواهید در این زمینه کار کنید با یک متخصص بهینه ساز موتور جستجو (SEO ) مشورت کنید.کسی که می تواند سایت شما را برای موتورهای جستجوی قوی مثل Google وYahoo و سایر موتور جستجوهای بزرگ جذاب کند که براحتی را بپذیرند.در سطح پیشرفته تر می توانید تبلیغات "پرداخت –برای هر- کلیک" برای کسب موقعیتهای بالا در لیستهای موتورهای جستجو را انجام دهید.
5. راهی برای اندازه گیری تاثیرات سایتتان ندارید.
ضرب المثل قدیمی "سری که درد نمی کند دستمال نمی بندند" را شنیده اید؟ خوب شما باید بدانید که سایت شما کار می کند یا نه. اطمینان حاصل کنید که شرکت سرویس دهنده هاست شما امکان آمارگیری سایت را در اختیار شما قرار می دهد،با این ویژگی شما می توانید بفهمید چه کسانی و از کجا و چگونه وب سایت شما را بازدید کرده اند و آیا ترافیک شما رو به رشد است یا خیر.
یک فرم ثبت ایمیل برای ساخت بانک ایمیلی که قبلا گفتیم تدارک ببینید،پیشرفت سایت را مرتبا زیر نظر داشته باشید.مرتب کنترل کنید چه چیزی کار می کند و چه چیزی کار نمی کند(کدام موثر است و کدام بی تاثیر)،و بر اساس بازخوردهایی (feedback)که تدارک دیده اید مرتبا تغییرات مورد نیاز را اعمال کنید.
6. تکنولوژی مورد استفاده شما با سیستم بازدیدکنندگان سایت شما تطابق ندارد.
همه ما تجربه زیادی در بارشدن صفحات وب داریم ،گاهی وقتها فقط یک پیام برای ما ظاهر می شود که plug-in مناسب برای این صفجه نداریم.خیلی از مواقع طراح سایت چیزهایی در صفحه قرار داده است که برای دیدن آنها مجبوریم یک نرم افزار دیگر دانلود کنیم.انتظار نداشته باشید مشتریان بالقوه شما با دیدن این موارد تیدیل به مشتری واقعی شوند.در مورد بینندگان و مراجعین سایتتان تحقیق کنید و از تکنولوزی استفاده کنید که سطح تکنولوزی آنان را نیز پشتیبانی کند.اگر می دانید مراجعین وب سایت شما مثلا ارتباط اینترنت با سرعت بالا ندارند از عکسهای با حجم زیاد که برای بارگذاری آنها زمان زیادی نیازاست استفاده نکنید.
7. کاربران و مراجعین خود را گمراه می کنید.
سیستمهای هدایت گر (navigation) شما در وب سایتتان باید کاملا شفاف و قابل درک باشد.لینکها در تمامی صفحات باید در یک موقعیت باشد.در تمام صفحات باید همیشه کلید "home" موجود باشد.موارد گیج کننده مشتریان شما را از وب سایتتتان دور خواهد کرد.
8. ارتباط با شما توسط سایت بسیار سخت است.
راهی بسیار ساده و روان برای ارتباط مراجعین وب سایت با شما در نظر بگیرید.اطلاعات تماس خودتان را با دسترسی ساده در تمامی صفحات قرار دهید.به مراجعین خود بفهمانید که چه چیزی از آنها می خواهید مثل:"با من تماس بگیرید!" یا "در نشریه الکترونیکی من عضو شوید"
یک بازی جالب
خودم در عرض 12 دقیقه تمام مراحل رو تموم کردم
ببینم کی رکوردمو میشکنه